Kantoor Automatisering

CSH Automatisering doet haar best alle mogelijke oplossingen te bieden die u als klant nodig hebt. Veelal zijn er branchegerichte softwarepakketten nodig om uw bedrijf te runnen, CSH Automatisering heeft contacten met verschillende softwarehuizen die deze branchegerichte pakketten leveren. Tevens is het mogelijk een extra aanpassing te laten maken in deze software zodat het perfect aansluit op uw bedrijfsprocessen. Kijk voor dit en meer op onze software pagina.

Netwerk

Het aanleggen van netwerken is noodzakelijk om internet of een intern netwerk op te zetten. De meeste bedrijven beginnen met één computer die op het internet is aangesloten. Dit valt vaak nog binnen de grenzen van het zelfstandig onderhoud. Maar mochten er meerdere computers komen, dan is het verstandig om een bedrijfsnetwerk aan te leggen. Dit kan doormiddel van een server, maar er zijn meer oplossingen! Een server beheerd alle informatie en zal het koppelpunt zijn tussen de computers, zodat iedereen die daar toe gerechtigd is bij andermans gegevens kan. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld agenda beheer van collega's. Maar ook voor de administratie kan dit een hoop voordelen opleveren. Thuis werken op uw bedrijfsnetwerk, ook dat is mogelijk via het zogeheten "werken op afstand".

Backups

Nog een voordeel is, dat wanneer alles op een verzamelplek staat de backups ook makkelijker gemaakt kunnen worden dan vanaf meerdere computers individueel. Maar wanneer u geen centrale plek heeft voor uw data hoeft dit nog geen excuus te zijn om geen backups te maken. CSH Automatisering biedt het zogeheten "zakelijke online backup", dat betekend dat u op het door u gewenste tijdstip de belangrijke gegevens van uw computer of server naar onze backup installatie stuurt. Dit gebeurt via internet, volledig beveiligd! In onze backup ruimte kunnen wij uw gegevens een week, maar ook een jaar bewaren. Dat is helemaal aan u! Kijk voor meer informatie op onze Hosting online backup pagina. Online backup is niet de enige backup oplossing die er op de markt is. Er zijn ook nog steeds de vertrouwde tape streams. Dit is een kleine tape, waarop uw gegevens jaren bewaard kunnen blijven. Nadeel is wel dat deze tape elke dag uit het pand gebracht moet worden om de data veilig te stellen.