Webhosting

Webhosting is tegenwoordig van groot belang. Het kan dienen als visitekaartje maar ook als informatiebron voor uw klanten en voor uw medewerkers. CSH Automatisering biedt de mogelijkheid om uw website bij ons te plaatsen in het daar voor ingerichte datacenter te Schiphol-rijk. Met een uptime garantie van maar liefst 99,7% biedt CSH Automatisering continuïteit over haar webhosting diensten.

Domeinen

CSH Automatisering biedt een tal van domeinen aan. Hoe makkelijker uw domeinnaam is, hoe beter hij te onthouden is voor uw klanten en uw medewerkers. Onze domeinnamen kunt u onderaan deze pagina vinden. Als u van mening bent dat bijvoorbeeld een ‘.nl’ domeinnaam voor u het aantrekkelijkst is dan zullen wij samen met u kijken naar de beschikbaarheid van de door u gekozen naam. Ook kijken wij samen met u, of deze naam makkelijk te onthouden is en of deze goed te presenteren is voor bijvoorbeeld een reclame of advertentie.

Wat houd het maken van een website in?

Als u er aan denkt om een website op te zetten, dan is het verstandig om dit door een professioneel bedrijf te laten doen. CSH Automatisering heeft gespecialiseerde mensen die samen met u de wensen van uw website doornemen, om vervolgens te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Een website bestaat technisch uit twee onderdelen, één is het design; dit is het uiterlijk van uw website. Waar staat uw logo? Wat is uw huisstijl? Dit zijn vragen die gesteld zullen worden bij het maken van het design voor uw website. Twee is het script; Wat wilt u in uw website hebben qua inhoud? Wilt u een geavanceerd ‘Content management system’? Waarin u uw eigen website gemakkelijk via een beheer systeem kunt aanpassen? Of wilt u slechts een visitekaartje op uw website hebben? Dit zijn vragen die gesteld zullen worden bij het maken van het script voor uw website.

E-mail en overige diensten

Bij uw website zit standaard in ons pakket de functie POP3/Imap e-mail. Deze functie word in het bedrijfsleven vaak gebruikt voor communicatie. Over onze e-mail zit standaard bijgeleverd de Spamassassin spam filter, deze filter zal alle onnodige e-mail die naar u verzonden worden filteren zodat u hier weinig tot geen last van heeft. Samen met u kunnen wij de door u gewenste e-mail adressen aanmaken en bij u op locatie komen installeren. Zodat u dezelfde dag nog gebruik kunt maken van uw e-mail.

Bij uw website krijgt u een beheersysteem waar u ook zelf deze functies kunt toevoegen en aanpassen als u daar voldoende kennis voor heeft.

Statistieken

U krijg in het beheersysteem de functie aangeboden om te kijken naar de statistieken van uw website. Hoeveel bezoekers komen dagelijks op uw website en hoelang zijn deze bezoeken per keer. Dit zijn een van de tal statistieken die u uit deze functie kunt uitlezen. Zeer interessant als u een webwinkel heeft.

Tarieven


Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3 Pakket 4 Pakket 5
Webruimte 100MB 300MB 1024MB (1GB) 2048MB (2GB) 4096MB (4GB)
Dataverkeer p/m FUP* FUP* FUP* FUP* FUP*
.nl**
.com/.net/.org/.info/.biz/.eu**
POP3 e-mailboxen 1 5 10 50 999
E-mailforwarders 1 5 10 50 999
Autoresponders 1 5 10 50 999
Mailing List 1 5 10 50 999
Catch-all e-mailadres
CGI ondersteuning
PHP ondersteuning
MySQL databases 0 0 1 5 999
FTP accounts 1 1 10 10 999
Cronjobs
DirectAdmin Contol Panel
Webmail
Subdomeinen 1 5 10 20 999
DNS beheer
Virusscanner
Spamfilter
Dagelijkse backup
Statistieken
Distributie Linux Linux Linux Linux Linux
SSL op eigen IP adres***
SSL Certificaat***


Opstartkosten € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00
Tarief**** € 9,00 € 15,00 € 20,00 € 29,00 € 69,00


* FUP staat voor 'Fair use Policy' als u meer dataverkeer gebruikt dan het gemiddelde, zullen wij in overleg met u tot een oplossing komen. U hoort tijdig van te voren, dat u het gemiddelde bent overschreden.
** Er is slechts één domein inbegrepen per pakket. Mocht u meerdere domeinnamen bij uw pakket willen, neem dan contact met ons op. Staat uw domeinnaam er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
*** SSL op eigen IP adres, staat voor het feit dat een SSL Certificaat mogelijk is. Echter moet deze wel worden aangevraagd. Het tarief voor een SSL EV Certificaat is € 250,00 (excl. 21% BTW) per jaar.
**** Tarieven zijn excl. 21% BTW per maand en zullen per 6 maanden gefactureerd worden.

Kortom, CSH biedt ruime mogelijkheden voor uw webhosting. Van plaatsen tot het in bedrijfstellen en onderhouden van uw website kunnen wij u begeleiden naar een succesvolle website. Als u denkt dat wij wat voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.