Juridisch

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u lezen, downloaden en printen door op onderstaande link te klikken. Om onze algemene voorwaarden te openen heeft u acrobat reader nodig, deze kunt u gratis downloaden en installeren op http://get.adobe.com/nl/reader/.

Algemene voorwaarden CSH Automatisering

Privacy verklaring

Uw rechten

U kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die wij over u verzamelen of deze laten corrigeren of verwijderen. Dit kunt u doen doormiddel van een e-mail te sturen met de vermelding van uw naam, uw adres en uw postcode naar info@cshautomatisering.nl. Ook is het mogelijk bepaalde gegevens zelf handmatig te wijzigen via ons controlpanel, indien voor u aanwezig.

Beveiliging gegevens

CSH Automatisering maakt gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonlijke gegevens.

Bezoekgegevens

Op de website worden ook algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals onder meer de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te verbeteren, zodat CSH Automatisering haar dienstverlening verder kan optimaliseren.

Wijzigingen

CSH Automatisering behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Verklaring. Controleer daarom regelmatig deze pagina. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze contact informatie vind u bij de link contact.

Disclaimer

Aan de samenstelling en inhoud van deze website wordt de uiterste zorg besteed. CSH Automatisering aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website. CSH Automatisering behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te verbeteren of anderszins te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Geen enkele tekstuele en/of grafische weergave van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in welke vorm of wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CSH Automatisering.

Cookie

CSH Automatisering plaatst geen cookies in uw browser op deze website.