Hosting

Hosting is de vertaling voor het verzorgen van een groot aantal internet diensten. Hosting bevat het online zetten van een dienst als bijvoorbeeld een website, oftewel webhosting. Dit vindt plaats in een datacenter, hier zijn de voorzieningen optimaal, denk aan; koeling van computers, noodstroomvoorziening en snel internet. Hiervoor moeten speciale computers (servers) worden aangeschaft die er voor zorgen dat uw website dag en nacht online is! CSH Automatisering regelt dit allemaal, alles uit handen, voor een vast bedrag per maand!

Datacenter

CSH Automatisering heeft een bepaalde ruimte in zo’n datacenter ter beschikking om deze machines online te zetten. Hierover wordt door ons een bereikbaarheid garantie vrijgegeven van 99%. Het datacenter waar wij onze machines plaatsen is het Evoswitch datacenter te Haarlem.Op deze locatie is voor het personeel van CSH Automatisering 24 uur per dag 7 dagen per week onbeperkt toegang voor onderhoud en storingen. Dit maakt ons mogelijk een storing te voorkomen en zo nodig snel op te lossen.

Groene stroom

De stroom die in EvoSwitch verbruikt wordt is milieuvriendelijk opgewekt. Zij betrekken onze groene stroom van energieleverancier DELTA. Zeeuws Groen heet het, de groene stroom van Zeeland. Het verschil tussen Zeeuws Groen en gewone stroom is de manier van opwekken. Zeeuws Groen is 100% groene stroom en wordt opgewerkt met duurzame energiebronnen, zoals wind, zon en biomassa. Met de opbrengsten van Zeeuws Groen investeert DELTA onder andere in nieuwe projecten om meer Zeeuws Groen en dus milieuvriendelijke energie op te wekken.

Snelle internet verbinding

CSH Automatisering maakt gebruik van één van de beste en één van de grootste internet netwerken van Nederland. Volledig gebaseerd op een no-break fall-back verbinding. Dit betekent dat als de verbinding uitvalt, het netwerk kan terugvallen op de fall-back verbinding zodat u geen last heeft van een onverwachte storing.De totale capaciteit van onze verbinding is maar liefst 220160Mbit/s, niet te vergeten dat een normale ADSL-verbinding in Nederland plusminus 20Mbit/s is.

Hardware

CSH Automatisering maakt gebruik van de beste en nieuwste hardware die op de markt is. Op dit moment hosten wij onze diensten op de allernieuwste processoren van Intel. Al onze servers zijn uitgerust met een RAID10 configuratie, dit betekent dat de harde schijven elkaar continue kopiëren. Op het moment dat er 1 harde schijf defect is, kan de server zorgeloos verder draaien op de andere zonder dat u data verliest. Nadat de harde schijf vervangen is wordt deze automatisch weer opgenomen en bijgewerkt door de andere schijven. Na dat moment is het systeem weer 100% gezond.

CSH Automatisering maakt dagelijks backups van haar eigen hosting machines, ongeacht de RAID10 configuratie maken wij een backup naar een andere machine, zodat uw bestanden nooit verloren gaan! Mocht een machine alsnog crashen, of heeft u zelf per ongeluk een bestand verwijderd of verkeerd aangepast hebben, dan kunnen wij deze tot 7 dagen terughalen uit de backup.

Webhosting

Webhosting is tegenwoordig van groot belang. Het kan dienen als visitekaartje maar ook als informatiebron voor uw klanten en voor uw medewerkers. CSH Automatisering biedt de mogelijkheid om uw website bij ons te plaatsen in het daar voor ingerichte datacenter te Schiphol-rijk. Met een uptime garantie van maar liefst 99,7% biedt CSH Automatisering continuïteit over haar webhosting diensten.

Domeinen

CSH Automatisering biedt een tal van domeinen aan. Hoe makkelijker uw domeinnaam is, hoe beter hij te onthouden is voor uw klanten en uw medewerkers. Onze domeinnamen kunt u onderaan deze pagina vinden. Als u van mening bent dat bijvoorbeeld een ‘.nl’ domeinnaam voor u het aantrekkelijkst is dan zullen wij samen met u kijken naar de beschikbaarheid van de door u gekozen naam. Ook kijken wij samen met u, of deze naam makkelijk te onthouden is en of deze goed te presenteren is voor bijvoorbeeld een reclame of advertentie.

Wat houd het maken van een website in?

Als u er aan denkt om een website op te zetten, dan is het verstandig om dit door een professioneel bedrijf te laten doen. CSH Automatisering heeft gespecialiseerde mensen die samen met u de wensen van uw website doornemen, om vervolgens te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.Een website bestaat technisch uit twee onderdelen, één is het design; dit is het uiterlijk van uw website. Waar staat uw logo? Wat is uw huisstijl? Dit zijn vragen die gesteld zullen worden bij het maken van het design voor uw website. Twee is het script; Wat wilt u in uw website hebben qua inhoud? Wilt u een geavanceerd “Content management system”? Waarin u uw eigen website gemakkelijk via een beheer systeem kunt aanpassen? Of wilt u slechts een visitekaartje op uw website hebben? Dit zijn vragen die gesteld zullen worden bij het maken van het script voor uw website.

E-mail en overige diensten

Bij uw website zit standaard in ons pakket de functie POP3/Imap e-mail. Deze functie word in het bedrijfsleven vaak gebruikt voor communicatie. Over onze e-mail zit standaard bijgeleverd de Spamassassin spam filter, deze filter zal alle onnodige e-mail die naar u verzonden worden filteren zodat u hier weinig tot geen last van heeft. Samen met u kunnen wij de door u gewenste e-mail adressen aanmaken en bij u op locatie komen installeren. Zodat u dezelfde dag nog gebruik kunt maken van uw e-mail.Bij uw website krijgt u een beheersysteem waar u ook zelf deze functies kunt toevoegen en aanpassen als u daar voldoende kennis voor heeft.

Statistieken

U krijg in het beheersysteem de functie aangeboden om te kijken naar de statistieken van uw website. Hoeveel bezoekers komen dagelijks op uw website en hoelang zijn deze bezoeken per keer. Dit zijn een van de tal statistieken die u uit deze functie kunt uitlezen. Zeer interessant als u een webwinkel heeft.

Online backup hosting

Elke dag automatisch een backup maken loont. Stelt u zich voor dat u uw data van de afgelopen week verliest en u een week geleden voor het laatst een backup hebt gemaakt. Wanneer u dit werk inhaalt met 6 personeelsleden maal 30 euro per uur, 8 uur per dag en 5 werkdagen in de week kost dit u € 7200,- en dit komt bovenop uw dagelijkse werkzaamheden. Online backup is voordelig, bespaart tijd en geeft de zekerheid van een up-to-date backup.

Uw bedrijfsdata is van levensbelang voor uw onderneming

CSH Automatisering backup neemt alle zorgen voor u weg omtrent uw backup. Met CSH Automatisering backup hebt u 24 uur per dag toegang tot uw bedrijfskritische data. Het terughalen (restoren) van uw bedrijfskritische gegevens verloopt online via de CSH Automatisering backup software of via het beheerpaneel op onze website. Voor nood gevallen kunt u restoren via onze koeriersdienst.

Voordelen CSH Automatisering backup

 • Automatische dagelijkse backup
 • Geen handmatige handelingen
 • Dagelijkse e-mailrapportage
 • Besparing op investeringen in hardware, software en personeel
 • Gratis proefaccount
 • Koeriersdienst voor aanleveren eerste backup
 • Data restoren via software, website of koerier
 • MS Exchange Mail Level ondersteuning
 • In-File Delta; enkel de wijzigingen in bestandenworden verzonden, bijv. in Outlook PST-bestanden
 • Ondersteuning Open Files & System-State
 • Oudere versies van uw documenten herstellen
 • Continue data beveiliging; de backup start wanneer uw bestand verandert

Beveiliging

CSH Automatisering Backup garandeert u de veiligheid van en de exclusieve toegang tot uw bedrijfskritische data. De veiligheid van uw bedrijfskritische gegevens is op de volgende manieren gewaarborgd door:

 • Uw data worden met een 256-bits algoritme versleuteld.  Hierdoor is het alleen voor de beheerder van de encryptiekey mogelijk om de data te lezen.
 • CSH Automatisering Backup maakt gebruik van Point to Point SSL  (= zelfde techniek als bij Internetbankieren) communicatie tussen de server en de client.
 • Uw data is bij “Pro Backup” dubbel opgeslagen op twee beveiligde CSH Automatisering Backup locaties.
 • Als gespecialiseerde online backup leverancier voor backup systemen met de hoogste veiligheidsnormen,  is de CSH Automatisering Backup software oplossing ISO 27001 gecertificeerd

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw onderneming? Neem contact met ons op via de contact pagina.