Hosting

Hosting is de vertaling voor het verzorgen van een groot aantal internet diensten. Hosting bevat het online zetten van een dienst als bijvoorbeeld een website, oftewel webhosting. Dit vindt plaats in een datacenter, hier zijn de voorzieningen optimaal, denk aan; koeling van computers, noodstroomvoorziening en snel internet. Hiervoor moeten speciale computers (servers) worden aangeschaft die er voor zorgen dat uw website dag en nacht online is! CSH Automatisering regelt dit allemaal, alles uit handen, voor een vast bedrag per maand!

Datacenter

CSH Automatisering heeft een bepaalde ruimte in zo'n datacenter ter beschikking om deze machines online te zetten. Hierover wordt door ons een bereikbaarheid garantie vrijgegeven van 99%. Het datacenter waar wij onze machines plaatsen is het Evoswitch datacenter te Haarlem.

Op deze locatie is voor het personeel van CSH Automatisering 24 uur per dag 7 dagen per week onbeperkt toegang voor onderhoud en storingen. Dit maakt ons mogelijk een storing te voorkomen en zo nodig snel op te lossen.

Groene stroom

De stroom die in EvoSwitch verbruikt wordt is milieuvriendelijk opgewekt. Zij betrekken onze groene stroom van energieleverancier DELTA. Zeeuws Groen heet het, de groene stroom van Zeeland. Het verschil tussen Zeeuws Groen en gewone stroom is de manier van opwekken. Zeeuws Groen is 100% groene stroom en wordt opgewerkt met duurzame energiebronnen, zoals wind, zon en biomassa. Met de opbrengsten van Zeeuws Groen investeert DELTA onder andere in nieuwe projecten om meer Zeeuws Groen en dus milieuvriendelijke energie op te wekken.

Snelle internet verbinding

CSH Automatisering maakt gebruik van één van de beste en één van de grootste internet netwerken van Nederland. Volledig gebaseerd op een niet onderbreekbare fall-back verbinding. Dit betekent dat als de verbinding uitvalt, het netwerk kan terugvallen op de fall-back verbinding zodat u geen last heeft van een onverwachte storing.
De totale capaciteit van onze verbinding is maar liefst 220160Mbit/s, niet te vergeten dat een normale ADSL-verbinding in Nederland plusminus 20Mbit/s is.

Hardware

CSH Automatisering maakt gebruik van de beste en nieuwste hardware die op de markt is. Op dit moment hosten wij onze diensten op de allernieuwste processoren van Intel. Al onze servers zijn uitgerust met een RAID10 configuratie, dit betekent dat de harde schijven elkaar continue kopiëren. Op het moment dat er 1 harde schijf defect is, kan de server zorgeloos verder draaien op de andere zonder dat u data verliest. Nadat de harde schijf vervangen is wordt deze automatisch weer opgenomen en bijgewerkt door de andere schijven. Na dat moment is het systeem weer 100% gezond.

Backup

CSH Automatisering maakt dagelijks backups van haar machines, ongeacht de RAID10 configuratie maken wij een backup naar een andere machine, zodat uw bestanden nooit verloren gaan! Mocht een machine alsnog crashen, of heeft u zelf per ongeluk een bestand verwijderd of verkeerd aangepast hebben, dan kunnen wij deze tot 7 dagen terughalen uit de backup.

Diensten en prijzen

Hieronder ziet u een lijst van de door ons vast geleverde hosting diensten:
- Webhosting
- Online backup
- Hosting maatwerk