Software

Software kan bij CSH Automatisering in twee vormen:

  • Ingekocht van software leveranciers of;
  • op maat gemaakt door CSH Automatisering

Software op maat

Software op maat is mogelijk wanneer de standaard software niet toereikend is of wanneer er koppelingen nodig zijn tussen verschillende pakketten. Bijvoorbeeld tussen een CRM Systeem en een boekhoudpakket. Het kan veel administratieve arbeid besparen als dergelijke zaken automatisch gaan.

Webbased Software

Software op maat kan ook betekenen dat deze software wordt ingebouwd in een web applicatie. Op deze manier is deze multi-inzetbaar op verschillende apparaten binnen en buiten kantoor. Ook is de opslag van de data dan extern en heeft u hier geen zorgen van. De back-up wordt automatisch geregeld, alsmede wordt het beheer uit handen genomen door CSH Automatisering.

Website of Webwinkel

Websites en alles wat daarmee te maken heeft is een van de specialiteiten van CSH Automatisering. Veelal zijn er bedrijven die zich alleen bezighouden met het design (het uiterlijk), waar andere bedrijven meer bezig zijn met het technische gedeelte achter de website (functionaliteit).

De perfecte mix

Precies hier is de perfecte mix gekomen, door jaren ervaring met de juist leveranciers, kan CSH Automatisering de juiste website voor u ontwikkelen. CSH Automatisering kan vanaf een schets gemaakt op locatie bij de klant, tot het eind product de diensten leveren die nodig zijn voor het ontwikkelen van een website. Tevens kan er gekozen worden om de website te laten hosten door CSH, alsmede beheren en onderhoud. Deze keuze wordt vaak gemaakt, omdat er dan altijd één aanspreekpunt is voor al uw vragen en opmerkingen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het opnieuw inrichten of compleet opknappen van uw bestaande website!