Kantoor Automatisering

Kantoor Automatisering, voor veel bedrijven onbegonnen werk. Toch moet het aanwezig zijn om mee te gaan in de groei van uw sector. Hoe sneller en beter u geautomatiseerd bent, hoe minder tijd u verliest, hoe meer focus op de corebusiness. Tegenwoordig kan alles sneller en meer geautomatiseerd! Veel programma`s en uitgebreide oplossingen zijn beschikbaar om uw werk te vergemakkelijken. Centrale opslag van data kan de oplossing zijn tot het besparen van tijd. Door middel van een centrale server of een oplossing in de Cloud, kunt u bij alle gegevens zoals bijvoorbeeld uw offertes! CSH Automatisering kijkt mee met haar klanten op het gebied van automatisering. Maakt u voldoende gebruik van de mogelijkheden die automatisering u te bieden heeft? Bent u niet teveel tijd kwijt met zoeken naar gegevens in uw dataopslag? Kortom, wat is er goed en wat kan er beter. Kantoor Automatisering biedt ruime mogelijkheden, zo zijn er mogelijkheden om bedrijfsfilialen aan elkaar te koppelen, alles uit één database waaronder bijvoorbeeld facturen, opdrachten en klanten. Wat dacht u van bijvoorbeeld online backup? Ideaal voor het MKB om bestanden veilig te waarborgen voor ongemakken zoals virussen en computer crashes! Kortom, CSH Automatisering biedt u de mogelijkheden ICT zo goed mogelijk in te zetten in uw organisatie.

Netwerk

Het aanleggen van netwerken is noodzakelijk om internet of een intern netwerk op te zetten. De meeste bedrijven beginnen met één computer die op het internet is aangesloten. Dit valt vaak nog binnen de grenzen van het zelfstandig onderhoud. Maar mochten er meerdere computers komen, dan is het verstandig om een bedrijfsnetwerk aan te leggen. Dit kan door middel van een server, maar er zijn meer oplossingen. Een server beheerd alle informatie en zal het koppelpunt zijn tussen de computers, zodat iedereen die daar toe gerechtigd is bij de gegevens kan. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld agenda beheer van collega’s, maar ook voor de administratie kan dit een hoop voordelen opleveren. Thuis werken op uw bedrijfsnetwerk, ook dat is mogelijk via het zogeheten “werken op afstand”.

Backups

Nog een voordeel is, dat wanneer alles op een verzamelplek staat de backups ook makkelijker gemaakt kunnen worden dan vanaf meerdere computers individueel. Maar wanneer u geen centrale plek heeft voor uw data hoeft dit nog geen excuus te zijn om geen backups te maken. CSH Automatisering biedt het zogeheten “zakelijke online backup”, dat betekent dat u op het door u gewenste tijdstip de belangrijke gegevens van uw computer of server naar onze backup installatie stuurt. Dit gebeurt via internet, volledig beveiligd! In onze backup ruimte kunnen wij uw gegevens een week, maar ook een jaar bewaren. Dat is helemaal aan u! Kijk voor meer informatie op onze Hosting online backup pagina.